2016. máj 05.

Tyiffi-tyiffi!!!

írta: Mandarin.
Tyiffi-tyiffi!!!

Egy DJ minden esetben tudatosan készül a zenei karrier felépítésére? Levosz nyolc évig élsportoló volt, de bánatára abba kellett hagynia. A klubban, ahol edzett, összehaverkodott egy sráccal, aki megmutatta neki a zenei szakma csínját-bínját. Azóta minden évben fellép az ország több pontján. Játszott már Miskolcon, Tiszaújvárosban, Hajdúszoboszlón. Fő zenei stílusok, amiket kever: future-house, trap,  deep-house, bass-house, bounce, club-house, R’n’B, melbourne és minimális dubstep. Széles a skála, mi? Itt most meghallgathatjátok, mit pörgetett a PEN-es csapatbemutatkozók előtt a téren.

https://www.mixcloud.com/djlevosz/levosz-pen-2016/

Azért készültünk egy kis olvasnivalóval is!

levos

Mi jut eszedbe először, ha azt mondom, PEN?

A PEN nekem az a zenei fesztivál, ami az egyetemistáknak szól, hatalmas zenei kínálattal: hip-hop, mainstream, pop, stb.

Ki az a DJ, akivel szívesen dolgoznál együtt?

Ez egy nagyon nehéz kérdés, mert nem tudnék egyet választani. Ha úgy tetted volna fel a kérdést, hogy ki lenne az a csoport, mondjuk, ha zenei stílust veszünk, akkor arra tudnék válaszolni. Voyagers, Mesto, Mialo, Mike Williams, Oliver Heldens, Don Diablo. Ehhez kapcsolódóan magyar vonatkozás is van, épp egy projekten dolgozom Lugosi Danival, a Virtuózok nyertesével. Remélem, összejön a dolog!

Milyen ruhadarab lennél?

Póló. Nagyon bejönnek ezek a hosszított pólók; ez illik a stílusomhoz, szeretem az ilyen darabokat, talán ezért jutott ez most először eszembe.

Szólj hozzá

PEN 2016 Zenélő Egyetem DjLevos