2017. ápr 20.

A szombati programod!

írta: Mandarin.
A szombati programod!

A Belaut Kedves Péter álmodta és valósággá is kovácsolta 2015-ben. Azóta is folyamatosan írja az újabb dalokat szerzőtársaival együtt. Április 22-én Pécsett, a Nappaliban láthatjátok őket ( Már ha az időjárás függvényében sikerül eljutni. Ellenkező esetben szálljatok át egy másik gépjárműbe) Itt egy „mini” ízelítő Róluk!

belau_live.jpg

Manapság eléggé összemosódnak a különféle műfajok, címkék, talán csak azért kellenek, hogy nagyjából azonosíthatóak legyenek a hallgatók számára. Mi a downtempo/chillout kategóriába sorolnánk magunkat, azon dalokat, amiben van ének, popnak is nevezhetjük.”- meséli Péter. A számokat hallgatva tagadhatatlanul babzsákba süppedő nyugalom járt át. A bandáról tudni kell azt is, hogy változatos énekesekből álló repertoárral büszkélkedik. Koncepció volt a formáció indulásakor, hogy különböző énekesekkel legyenek közös dalaink, mert egyfajta szabadságot ad, szerencsére élőben állandó az énekesünk Szécsi Böbe személyében, aminek nagyon örülünk.”

A zenekar elég friss, de rengeteg helyen megfordult már. Nagyon aktívak és folyamatos mozgásban vannak. Szeretünk zenélni, külön öröm, ha ezt sok ember előtt tehetjük és látjuk, hogy tetszik nekik. Szerencsére 1 év leforgása alatt több,  mint 60 koncertünk volt és csupa jó élménnyel gazdagodtunk, a kis kluboktól kezdve a nagy fesztiválokig.”avat be a frontember.

belau.jpg

Nem szaporítjuk tovább a szót, csapjatok le rájuk, hiszen „akkor lesz libabőrös valaki zenétől, ha az a hangulat és üzenet pont eltalálja őt, 100%-osan azonosulni tud a zenével.”- fejezi be Péter. Ti pedig kezdjétek el, chillre fel!

 Fotók: Belau

 

Szólj hozzá

koncert szombat beharangozó chill nappali belau