2017. jún 19.

Családi fesztivál Tatán

írta: SzNJudy
Családi fesztivál Tatán

(Visszatekintés 2016-ra)

A korábbi évekhez hasonlóan idén is június végén rendezték meg Tatán a háromnapos Víz, Zene, Virág Fesztivált, amely elsősorban a városban és a környékén élő családokat, illetve fiatalokat mozgatja meg. Bár az elmúlt évekhez viszonyítva kevésbé volt mainstream a felhozatal, természetesen így is remek kikapcsolódást nyújthatott a rendezvény a szórakozni vágyóknak. Az esemény amúgy kiválóan reflektált a "külvilág" történéseire is, így a foci-eb játékaira, köztük pedig a magyar-belga meccsre.

A június 24. és 26. között megrendezett fesztiválon olyan neves zenekarok, előadók és DJ-k léptek fel, mint a Quimby, a Kelemen kabátban, Charlie, a Honeybeast, a Paddy and the Rats, a Wellhello, DJ Dominique vagy DJ Sterbinszky. A széles zenei kínálatot a tatai tóparti környezet és a kiállítók, árusok sokasága tette még tökéletesebbé; ugyanis aki nem talált a zenei ízlésének megfelelő színpadi programot, az a hatalmas területet bejárva könnyen elszórakoztathatta magát más tevékenységek segítségével. Legyen szó evésről-ivásról, viráginstallációk megcsodálásáról vagy flyboardos vízi programról.

A szóbeli élménybeszámolónk helyett azonban meséljenek inkább a fotók, amelyek tartalmaznak vizet, virágot és zenét is, illetve az időben előre haladva sok-sok magyar szurkolót.

Tata, Víz, Zene, Virág Fesztivál képekben:

VZV-2016
36 images
Szólj hozzá